Dorota Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Mniam! też lubię :mrgreen: Ja w tym roku pierwszy raz przygotowałam sobie zakwas na Wielkanoc, i nawet mi się udał :mrgreen: a moja mama od wielu już lat robi zakwas i mogę powiedzieć, że wyrosłam na żurku, bo jedliśmy go często, bo wszyscy go lubiliśmy i lubimy nadal. Bardzo mi smakuje taki odgrzewany żurek z ziemniaczkami, które się tam potem rozmieszają, zatopią w tym żurku - dla mnie pycha :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Od dzisiaj polubiłam jajecznicę z pokrzywami - mmm pychotka! :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 :biggrin: OOO, ciekawe połączenie !! a jaki smak ? może jak ze szczypiorkiem ?Czy sie smazy razem z jajami , czy posypuje jajecznicę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Fajny smak, no porównywalny do szczypiorku :) Robiłam tak, najpierw podsmażyłam cebulkę, potem dodałam pokrojone w (jednorazowych rękawiczkach, bo nie jestem taka odważna :mrgreen:) pokrzywy, i za minutkę dodałam roztrzepane z solą i pieprzem jajka i już :) A zaczęło się od przesadzania z doniczek do ogródka ziół, zachodzę, patrzę a tam... takie dorodne pokrzywy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spoon Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Ja wychowałam się na Podlasiu i mą miłością jest Babka ziemniaczana i kiszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trellson86 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ja uwielbiam jeść lazanie , pizze , spaghetti :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysi_co Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Mnie od jakiegoś czasu bierze na szparagi i mogłabym je jeść codziennie - niestety ich cena jest dość wysoka i nie mogę sobie na nie pozwolić tak często jakbym chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunia_ Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ja bardzo lubię chrupać surowy kalafior z dipem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ooo!! :) Tak jeszcze go nie jadłam, muszę spróbować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ostatnio mogłabym codziennie jeść pizzę, tak mi zasmakowała ;) MNIAM! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyraffa Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 odkąd się okazało, że nie mogę jeść sera nie marzę o niczym innym jak o lasagne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankaszym Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Uwielbiam pierogi i naleśniki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eoso Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 uwielbiam pizzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yetti88 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Każdy lubi pizze. To znaczy, przynajmniej nie znam nikogo, kto by nie lubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.