Skocz do zawartości

zyraffa

Smakowicze
  • Postów

    12
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    1

Ostatnia wygrana zyraffa w dniu 1 Grudnia 2015

Użytkownicy przyznają zyraffa punkty reputacji!

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia zyraffa

Ciekawy

Ciekawy (3/14)

  • Pierwszy post
  • Współtwórca
  • Starter dyskusji

Najnowsze odznaki

1

Reputacja

  1. ewentualnie można dogotować czystej zupy w osobnym garnku i później wymieszać z tą już zrobioną
  2. jestem dopiero po obiedzie, a i tak bym zjadła. Aż czuję zapach pieczonego chlebka :)
  3. zyraffa

    Magda Gessler

    jakimś kulinarnym guru to ona nie jest, ale nie da się nie zauważyć, że poziom jedzenia w restauracjach odkąd są Rewolucje znacznie się poprawił. i to nie tylko tam, gdzie była. chyba ludzie zaczęli więcej wymagać, bo wiedzą na co zwracać uwagę
  4. zyraffa

    To lubię zjeść...

    odkąd się okazało, że nie mogę jeść sera nie marzę o niczym innym jak o lasagne
  5. ja się tym zajmuję :) widzę, że w Twoim przypadku to raczej już za późno, ale jakby ktoś potrzebował to zapraszam :)
  6. to jest dokładnie taka sałatka jaką pamiętam z dzieciństwa! babcia zawsze ją robiła. Dziękuję!
  7. Super! dziękuję :) mam jeszcze pytanie uzupełniające: jak będę je tak polewać wrzątkiem to mięso się nie podgotuje? Wpływa to jakoś na smak/czas przyrządzania?
  8. generalnie nie lubię połączenia mięsa z owocami, ale kurczak z ananasem jak najbardziej na + ;0
  9. Hej, mam problem. Ostatnio kupiłam sobie na obiad piersi z kaczki, tylko że miały strasznie dużo pozostałości po piórach. Powyrywałam je wszystkie pęsetą, ale zeszło mi z tym prawie 20 minut, a i tak nie uporałam się ze wszystkimi. Musi być jakiś szybszy sposób. Słyszałam, że powinno się te pióra przypalać. Spróbowałam, ale po prostu zrobiły się czarne i tyle. Wiecie może co z tym zrobić?
  10. zyraffa

    Moja Musaka

    beszamel z rosołem to chyba już nie beszamel ;) ale warto spróbować
  11. Cześć wszystkim :) Jestem Kornelia, uwielbiam gotować, ostatnio zainteresowałam się kuchnią tajską, więc od ponad miesiąca nie jem nic innego (czekolada się nie liczy :P )
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.