AnnaK Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Tradycyjny "schabowy" z kurczaka, ziemniaki, sałatka z kalarepy i cyklantery ze szczypiorkiem. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Co to takiego cyklantery ? Nie słyszałam tego... :blush: U mnie dziś rosół (jak co tydzień :dry: ) schabowe,ziemniaki i przysmażana biała kapusta,która została po wczorajszych gołąbkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Też nie wiedziałam co to takiego :blush: znalazłam, że to ogórek i papryka w jednym owocu - brzmi ciekawie :) U nas zupka jarzynowa z kaszą manną i kluski z mięsem (z wczorajszego rosołu ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Grochówka :wacko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Też chodzi za mną, i chyba ugotuję ją w tym tygodniu ;-) Uwielbiam ją! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFrodo Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Makaron z dynią w sosie śmietanowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Cyklantera to pnącze. Młode owoce w smaku przypominają ogórek, starsze paprykę. Można jeść na surowo, marynować, dusić i co tam jeszcze komu przyjdzie do głowy. Mogę podzielić się nasionami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Barszcz biały i placki z cukini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Grochówka od wczoraj i placki ziemniaczane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Grochóweczka na wędzonce, kasza gryczana, karczek w sosie i cukinia w musztardzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 u mnie też były placki ziemniaczane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 U mnie botwinka z ziemniakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Grochówka z wczoraj, ziemniaczki, mielone kotlety i mizeria (z ostatnich moich ogóreczków ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFrodo Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Zapiekanka z kurczakiem i kukurydzą w sosie pomidorowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi