ina12 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Kilogram kapusty - poszatkować kilogram pomidorów - pokroić w plastry kilogram cebuli - pokroić w plastry kilogram marchwi - zetrzeć na tarce o większych oczkach kilogram papryki - pokroić w paski kilogram kalafiora - podzielić na różyczki Zalewa: Szklanka octu 6% Szklanka oleju sól, cukier do smaku ziele angielskie, liść laurowy, pieprz. Wszystkie składniki wymieszać i wraz z zalewą i gotować, aż kalafior będzie miękki, (około 30 minut). Gorące wkładać do słoików i pasteryzować. ina12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.