ina12 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 1 mała kapusta pekińska 3 plastry ananasa 3 łyżki majonezu 1 łyżka dżemu pomarańczowego 2 łyżki jogurtu 1 łyżka musztardy chrzanowej Kapustę poszatkować, ananasa pokroić w kostkę. Majonez połączyć z jogurtem, dżemem i musztardą mieszać do uzyskania gładkiego sosu. Sosem tym zalać kapustę i ananasa, delikatnie mieszając. Sałatkę podajemy jako samodzielną albo jako dodatek do pieczonego drobiu. ina12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernimek Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 W celu przybliżenia sobie smaku pomarańczy z chrzanem ... chętnie wypróbuję !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.