ela52 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Asienko Twoje kartki sa cudowne, wiem ile pracy i wysilku musisz w nie wlozyc. Pozdrawiam pa, pa Asienko. :-( :-( :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klamerka Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Rzeczywiście, kartki są przepiękne! Sama chciałam kiedyś zrobić podobne, ale zawsze coś stało na przeszkodzie (lenistwo najczęściej :-(). Cudne!! Szczerze gratuluję talentu, pasji oraz cierpliwości! Powodzenia w pracy przy następnych takich małych dziełach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Pochwalę Wam się moją pierwsza kartką jaką zrobiłam jutro już wyślę bo za granicę 🙂 Reszta sie powoli robi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodziuutkaa Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Przepiekna 🙂) myślę, ze na tej jednej nie skonczysz, bo ladnie Ci to wyszlo. Asieńka cos sie nie pojawia, a ja taka prośbe mam o schematy, moze Ty Justynko zamieścisz schamat ? Bardzo bym chciała też taka zrobic :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 proszę bardzo https://forum.swiateczne.info/album_cat.php?cat_id=8 https://forum.swiateczne.info/album_cat.php...SC&start=24 życzę miłego wyszywania 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Prześliczne prace .Dobrze ,że pokazujecie ,jaki macie talent. Pozdrawiam ,nowych pomysłów życzę Wam !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Asieńko, przecudne!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Justynko piękną kartkę zrobiłaś, jesteś bardzo zdolna. Ja mam kanwę szarego koloru i tylko taka kiedyś była w sprzedaży, a Ty masz ją zrobioną na białej, ślicznie wygląda, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodziuutkaa Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Jej, ile tego, niewiadomo co wybrać 🙂 Dzieki. Czekamy na nastepne dziela sztuki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Dzięki za miłe słowa właśnie skończyłam robić drugą kartkę 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 No,no...co jedna to piękniejsza-ta mi się bardziej podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elzunia10 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 asieńko gratuluje zdolności i cierpilwości,ja też chciałabym wyszywać kiedyś coś tam wi wychodziło,teraz mam troche wolnego czasu,ale nie mogę znalźć materiału do wyszywania,no i nie mam pojęcia jak on się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Justynko bardzo ładne wyszły Ci te kartki - gratuluję zdolności 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 ELZUNIO materiał do wyszywania nazywa się KANWA do wyszywania .Są różne wielkości "oczek". Ja używam na kartki kanwę 54 oczka na 10 cm. Dziękuję WAM za pochwałę teraz właśnie wyszywam świeczkę może do wieczora skończę to wkleję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi