Skocz do zawartości

Jajecznica Z Pieczarkami


ina12

Rekomendowane odpowiedzi

40 dag pieczarek 1/2 szklanki śmietany łyżka mąki 2 łyżki tłuszczu 2 cebule natka pietruszki jajka - 1 na osobę pieprz i sól Obraną cebulę pokroić w kostkę i udusić na tłuszczu. Gdy będzie jasnozłota, dodać drobno pokrojone pieczarki, posolić, doprawić pieprzem, smażyc 10-15 min. Po odparowaniu oprószyć pieczarki maką, wlać śmietanę, zamieszać i wbić ostrożnie po jednym jajku. Potrawa jest gotowa aż zetną się jajka. Posypać natką pietruszki, podawać z ziemniakami i surówką. ina12

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.