Katarzyna Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ja zawsze robiłam ze śmietaną :P wydaje mi się że bez śmietany będzie za suche :smile: no i może nie być takie puszyste :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Elu serdecznie Cię przepraszam :P :) :arrow: Masę makową zawsze robię sama :-P ale ostatnio mam ochotę kupić gotową i wypróbować :arrow: może to z braku czasu , ostatnio mam maraton w pracy i jak wracam to tylko zjem i lulu :) Napisz jaką masę kupiłaś jak będzie Ci smakować to też kupię taką ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Kasiu nie ma za co przepraszać,dobrze Cię rozumiem. :P :) :) Ja też zawsze robiłam sama ale w tym roku nie bardzo sobię radzę z tym wszystkim -ze względu na nogę :arrow: i kupiłam suchy mak ale mielony w Biedronce to spróbuję zrobić z tego. Oczywiście o efektach dam znać. Dziękuję Kasiu i przepraszam za kłopot,pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Kasiu upiekłam wczoraj paszteciki z Twojego przepisu i są rewelacyjne,nadziałam je farszem pieczarkowym to część została zamrożona na wigilię. Zrobię jeszcze z tego przepisu makowiec. Dzięki za przepis i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Elu bardzo się cieszę że smakowało :P Ja też będę robiła na święta :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga123 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 mam male pytanko jak dlugo nalezy piec ciasto z tego przepisu i w jakiej temperaturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Przy pieczeniu pasztecików to tak jak pisałam 10 - 15 min , a przy pieczeniu np makowca to około 30 minut w temperaturze180* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Kasiu upiekłam z tego przepisu jeszcze makowce i już nigdy nie skorzystam z mojego starego bo i pracy więcej i efekt mniejszy. Z tej porcji zrobiłam trzy makowce i wyszły pyszniutkie...jeszcze raz dziękuję za podzielenie się przepisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Elu miło mi że wypieki się udały i smakowały :smile: Wiesz że jak coś ciekawego wpadnie mi w rękę nie potrafię zatrzymać tylko dla siebie :-) Trzeba było widzieć szwagra w święta :P chyba następnym razem przyjdzie z notesem ;) :) :) Zrób paszteciki ciekawa jestem jak będą Ci smakowały :) no i nieraz jak nie mam sera to Torcik z mięsa mielonego robię też z tym ciachem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renigliwice Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Oj dziewczyny, ale mi narobiłyście smaka. Skorzystam na pewno z tego przepisiku w najbliższym czasi e. Przy okazji serdecznie Was pozdrawiam i dziękuję. :smile: :-) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Kasiu ale ja paszteciki też robiłam,już pisałam wcześniej ,że były smaczne...pyszniutkie. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ela52 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Robilam dzisiaj paszteciki z farszem z kapusty wigilijnej, wyszly super, ciasto bardzo dobre, takie delikatne, po prostu REWELACJA. Dzieki za przepis i cieplutko pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Wczoraj zrobiłam paszteciki z pieczarkami ,na kolację sylwestrową :P .Bardzo dobre ,tylko miałam problem ,bo nie wiedziałam jak je składać .No i zapomniałam z wierzchu posmarować jajkiem ,dlatego takie matowe. Do pasztecików był barszcz -b. dobry zestaw, polecam. Dziękuję za przepis ,wykorzystam go również do makowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tak się cieszę że przepis przypadł Wam do gustu :P Moja rodzinka też bardzo lubi to ciasto syn nawet robił pizze na tym cieście :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.