Skocz do zawartości

Kurczak W Przyprawach


Stokrotka

Rekomendowane odpowiedzi

1 kurczak średni 1 kostka margaryny 1 średnia cebula 3 liście laurowe pieprz ziołowy, sól, majeranek, papryka słodka Kurczaka sprawić, poporcjować. Do brytfanny wlać na dno trochę wody (ma przykryć dno) i roztopić w niej kostkę margaryny. Następnie wkładać do poporcjowanego kurczaka (nie solić i nie przyprawiać wcześniej). Nieprzewracając posypać kurczaka solą, pieprzem ziołowym, papryką i majerankiem. Dodać liście laurowe i pokrojoną w talarki cebulę. Przykryć pokrywą i dusić najpierw na średnim ogniu a po zagotowaniu na małym (ale tak by cały czas bulgotało). W żadnym wypadku nie przewracać! W połowie gotowania można wkroić do potrawy jedną marchewkę, pietruszkę i kawałek selera. Gotować aż mięso i warzywa będą miękkie. Smacznego!!!!!!!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.