Skocz do zawartości
amelia

Pieczarki Nadziewane

Rekomendowane odpowiedzi

0,5kg. pieczarek, cebula, natka pietruszki, 2 jajka, sol, pieprz, bulka tarta, olej do smazenia Pieczarki oczyscic, umyc, obciac trzonki i drobno je posiekac. Cebule obrac, pokroic w kostke, podsmazyc razem z posiekanymi trzonkami. Wymieszac z posiekana natka pietruszki. Mase doprawic do smaku i napelnic nia kapelusze pieczarek. Grzyby panierowac w jajku, bulce tartej. Smazyc na goracym oleju na rumiany kolor.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość sebad

Pieczarki rewelacyjne , przepis ten mam już od dłuższego czasy i gdy je podaję znikają ze stołu w mig. Polecam na wieczorne spotkania lub kolację. :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.