ggonia Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Chcę kupić gofrownicę, poradźcie jaką wybrać. Wiem, że dużo zależy od przepisu, ale oczywiście sprzęt też jest ważny. dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLarge Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 powinna mieć minimum 1000 wat mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka K. Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Witam Posiadam gofrownicę firmy Mpm Product. Korzystam z niej już kilka lat i jestem z niej zadowolona. Decydując się na jej zakup brałam pod uwagę solidne zamknięcie, głębokie formy oraz przystępną cenę. W chwili obecnej jest na rynku kilka gofrownic tej firmy. Jeden model ma również regulację opiekania gofrów. Firma Moulinex również robi ciekawe gofrownice. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów oraz smacznych gofrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabi-ostra Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgadzam się z DeLarge-1000W to minimum.Wcześniej miałam taką o mocy 700W i nijak nie mogłam upiec gofrów.Wypróbowałam nie wiem ile przepisów i dopiero jak mąż mi kupił drugą to gofry wychodzą mi piękne-zresztą z przepisu ze Smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka K. Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Moja ma 700 W i jeszcze mi się nie zdarzyło, aby gofry mi nie wyszły :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggonia Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 WIELKIE DZIEKI. Mam nadzieję, że te rady pomogą mi w wyborze, juz czuję sie ukierunkowana pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 miałam gofrownicę o mocy 850w a teraz kupiłam waflownice firmy DEZAL o mocy 1300w i różnica jest ogromna,pomimo że robię z tego samego przepisu-oczywiście z forum. wypróbowałam niemało przepisów na gofry ale najlepszy dla mnie jest ten z kefirem. ważne jest też,aby po upieczeniu gofry jakoś ustawić-sprawdza się np.stojak na pokrywki lub taki do grzanek,bo wtedy tak nie miękną i zostają chrupiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus1842 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja posiadam gofrownice że tak delikatnie powiem jest do niczego ! Najlepsze śą gofrownice firmy DEZAMET ! lepiej dać więcej , aby mieć lepsze gofry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emka Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja mam taką o mocy 1300W. Gofry wychodzą chrupiące .Przy zakupie gofrownicy trzeba zwracać uwagę na moc im większa tym lepsze i bardziej chrupiące wyjdą gofry.I tak jak pisze basga po upieczeniu trzeba je ułożyć aby odparowały bo inaczej będą ''gumowe''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrwoj Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Chcę kupić gofrownicę, poradźcie jaką wybrać. Wiem, że dużo zależy od przepisu, ale oczywiście sprzęt też jest ważny. dziekuje i pozdrawiam Ach te 700W....i tu jest pies pogrzebany Dobra gofrownica powinna mieć MOC Ja też wypróbowałem mnóstwo przepisów zanim doszłam do takiego,który jest w/g mnie najlepszy a przy okazji wymieniłam gofrownicę! Niestety-przy zbyt małej mocy gofry wychodzą gumowate,nie mają szansy się upiec,raczej się gotują Miałem gofrownicę 800W i zmieniłam na 1300W-chodzi jak burza! A gofry po upieczeniu należy postawić oparte o coś a nie na leżąco bo wtedy miękną Pozdrawiam wszystkich Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia2007 Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ja mam od ponad 10 lat gofrownice 700 W z MP Produkt i gofry wychodza chrupiace.Wszystko zalezy od przepisu i od tego odparowywania na stojaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gatita Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ja mam zwykłą gofrownicę Moulinexa, taką 3 w 1. Myślę, że ma moc 700. Gofry z tego samego przepisu wychodzą różne, czasamu chrupiące czasami nie. Oczywiście moc gofrownucy jest podstawą chrupiących gofrów ale ważne jest też ile ciasta się wlewa. Ja przetestowałam, że jak za mało i ciasto nie wypełnia całej formy to gofry są później takie lekko gumowate. I oczywiście tak jak mówiły poprzedniczki: studzić gofry w pozycji pionowej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez_82 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Ja mam od ponad 10 lat gofrownice 700 W z MP Produkt i gofry wychodza chrupiace.Wszystko zalezy od przepisu i od tego odparowywania na stojaco. Heh niech zgadnę taka biała (chociaż po takim czasie już straciła pewnie kolorek) podobna do https://www.ceneo.pl/1632055 tylko bardziej kanciasta? Powiem tak do gofrów trzeba mieć dobrą rękę, żona robi właśnie w takim staruszku (de facto nie do zajechania) i zawsze wychodzą chrupiące, jak ja spróbowałem zrobić córce po swojemu- to szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa.73r Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Ach te 700W....i tu jest pies pogrzebany Dobra gofrownica powinna mieć MOC Ja też wypróbowałem mnóstwo przepisów zanim doszłam do takiego,który jest w/g mnie najlepszy a przy okazji wymieniłam gofrownicę! Niestety-przy zbyt małej mocy gofry wychodzą gumowate,nie mają szansy się upiec,raczej się gotują Miałem gofrownicę 800W i zmieniłam na 1300W-chodzi jak burza! A gofry po upieczeniu należy postawić oparte o coś a nie na leżąco bo wtedy miękną Pozdrawiam wszystkich Piotr Witam! proszę mi dokładnie podać nazwę gofrownicy którą pani zakupiła ponieważ, zastanawiam się już 2 tygodnie jaką kupić i nie wiem. Dowiedziałam się że z eldomu 3w1 nie warto bo nie wychodzą a właśnie nad nią myślałam. chciałam kupić gofrownicę 3w1 ale czytając państwa opinie to chyba nie warto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi