Skocz do zawartości

Emka

Smakowicze
  • Postów

    52
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O Emka

  • Urodziny 02.09.1978

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta

Osiągnięcia Emka

Stały bywalec

Stały bywalec (5/14)

  • Pierwszy post
  • Współtwórca

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Emka

    Pasta Jajeczna

    Ja robię podobną tylko zamiast cebuli dodaję szczypiorek wychodzi wtedy zieloniutka pasta jajeczna.
  2. Ja mam taką o mocy 1300W. Gofry wychodzą chrupiące .Przy zakupie gofrownicy trzeba zwracać uwagę na moc im większa tym lepsze i bardziej chrupiące wyjdą gofry.I tak jak pisze basga po upieczeniu trzeba je ułożyć aby odparowały bo inaczej będą ''gumowe''.
  3. Emka

    Kinder pingwin!!!

    Ciacho super lekkie, delikatne, zniknęło szybciej niż powstało, jedno z niewielu które jedzą moi mali panowie.
  4. Sos pyszny,robiłam go już w zeszłym roku teraz była powtórka.Ja także nie kupuję gotowych słoików mając takie pyszności w spiżarni.
  5. Emka

    Naleśniki Gyros

    Ja robiłam z wieprzowiną,pyszne poprostu pyszne.
  6. Emka

    Wuzetka Moja Ulubiona

    Właśnie dzisiaj zrobiłam Wuzetkę, pyszna.Masa jest lekka i puszysta,ciasto robiłam jakieś cztery godziny temu a już jest smaczne,jutro kolejna degustacja.
  7. Nie je nie pije a rośnie to chyba cena.
  8. Śliczny dzidziuś, gratulacje niech rośnie zdrowo.
  9. Emka

    Cielaczek

    Upiekłam dzisiaj cielaczka,wyszedł super a zapach roznosił się po calym mieszkaniu. Troszeczkę zmodyfikowałam masę serową zamiat mąki ziemniaczanej dodałam budyń i troszeczkę aromatu śmietankowego. Ciacho pyszota naprawdę polecam zwłaszcza, że nie jest pracochłonne.
  10. Emka

    Snikers

    Ciacho naprawdę super,myslę że bedzie powtórka bo przepis wylądował w moich notatkach.
  11. Emka

    Surówka

    Dziękuję Iwonko za odpowiedz, pozdrawiam.
  12. Emka

    Surówka

    Iwonko mam pytanie w jakim naczyniu ma stać ta surówka, czy czymś ją przykrywasz i stoi w ciepłym czy raczej chłodnym pomieszczeniu?
  13. Zdecydowanie biegnji po czerwone ja sama kiedyś przez pomyłkę gotowałam niebieskie nie wiedząc że jest nie słodzone,po trzech gozinkach otwieram i zdziwiona patrzę gdzie mój karmel dopiero przeczytałam że brak w nim cukru a bez cukru klops karmelu nie ma.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.