Skocz do zawartości

Mleko Wściekłej Krowy


pawdor

Rekomendowane odpowiedzi

  • 1 rok później...
  • Odpowiedzi 30
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Dodane obrazy

  • 11 miesięcy później...
  • 2 lata później...

Zrobiłam ten likierek PYCHA :mrgreen:

post-8-0-49334300-1331112361_thumb.jpg

Przepis jest bardzo prosty, a likierek przepyszny. Warto go zrobić.

Polecam na Dzień Kobiet, a 8 marca już jutro :biggrin:

Dzięki za przepis i pozdrawiam autora :smile:

Ps. Normandzki ja go przechowuję w barku (temp. pokojowa)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 miesiące później...
  • 1 rok później...

Dawno nikt tu się nie wypowiadał, a ja mam pytanko :)

 

Jak myślicie, czy ten likier można zrobić z gotowej masy kajmakowej? - Próbował ktoś?

Tak się zastanawiam, czy to w ogóle się połączy z alkoholem, bo w składnikach gotowej masy, jaką mam w domu, jest woda, odtłuszczone mleko w proszku, cukier i dodatki smakowe...

 

Jeśli nikt nie robił, to spróbuję z małą ilością, żeby się nie zmarnowało.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy później...
  • 4 tygodnie później...
  • 7 miesięcy później...
  • 4 miesiące później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.