ina12 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 1 papryka zielona 1 papryka czerwona 2 jaja ugotowane na twardo 30 dag twarogu 10 dag miękkiego masła 3-4 łyżki smietany pęczek szczypiorku pół pęczka natki pietruszki i koperku sól i pieprz Umyć papryki, odkroić nasady ogonków, usunąć pestki i włókna. Zieleninę opłukać i posiekać. Twaróg utrzeć z masłem, śmietaną, przyprawami i połączyć z zieleniną. Papryki napełnić do połowy twarogiem, w środek włożyć jajka lekko je wcisnać. papryki dopełnić masą serową. Wstawić do lodówki na 2-3 godziny, przed podaniem pokroić w plastry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Parę lat temu jadłam coś w tym rodzaju,tyle że w papryce było chude mięsko pokrojone w kosteczkę i zalane galaretą.Papryka byla 3-kolorowa i po pokrojeniu w plasterki bardzo kolorowo to wyglądalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Świetny pomysł na urozmaicenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.