Skocz do zawartości

Papryki Nadziewane


ina12

Rekomendowane odpowiedzi

1 papryka zielona 1 papryka czerwona 2 jaja ugotowane na twardo 30 dag twarogu 10 dag miękkiego masła 3-4 łyżki smietany pęczek szczypiorku pół pęczka natki pietruszki i koperku sól i pieprz Umyć papryki, odkroić nasady ogonków, usunąć pestki i włókna. Zieleninę opłukać i posiekać. Twaróg utrzeć z masłem, śmietaną, przyprawami i połączyć z zieleniną. Papryki napełnić do połowy twarogiem, w środek włożyć jajka lekko je wcisnać. papryki dopełnić masą serową. Wstawić do lodówki na 2-3 godziny, przed podaniem pokroić w plastry.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Parę lat temu jadłam coś w tym rodzaju,tyle że w papryce było chude mięsko pokrojone w kosteczkę i zalane galaretą.Papryka byla 3-kolorowa i po pokrojeniu w plasterki bardzo kolorowo to wyglądalo.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.