Dorota Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 Aby sos uzyzkał niepowtarzalny smak, należy pod koniec gotowania dodać do niego odroninę kawy rozpuszczalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoffix Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Witam, A przepraszam, do jakiego sosu :D ? bo sos na ten przyklad malinowy z kawa to mi jakos nie w sosie :D pozdrawiam, sh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graszka Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 oj shoffi :D ale się droczysz...ale faktycznie masz rację. Pewnie chodzi o sosik do mięska, ale należaloby to dokładniej sprecyzować. Jak dla mnie najlepsza jest potrawka z moich stron. Super sosik z rodzynkami i cytryną mniamciu :D jejku , chyba powinnam ją zrobić, tak dawno jej nie było.... nabrałam apetytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoffix Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 Oj graszko, serce Ty moje, dyć kobieta wymaga odrobiny pieszczoty, tak ciut ciut :D A zeby w temacie sosu byc, to onegdaj poczynilem utwor na spaghetti z sosem kwasnym od limetek dwoch, na bazie mascarpone, zaciaganym bulionem warzywnym. Znasz li ten utwor ? :D buziaki, sh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graszka Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 Chętnie poznałabym tą kompozycję bliżej :D tylko czy nie znikłby uśmiech z mojej twarzy przy jedzeniu ...troche kwaskowo sie zapowiada....dwie limonki...ho ho :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoffix Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 ho ho, graszko :D Biale wino przywraca usmiech, rozwesela, oniesmiela... a i doskonale komponuje sie z potrawa. Utwor podam niebawem. Zbieraj sily na doznanie :D sh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassia77 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Często do sosu,który powstaje podczas pieczenia karczku dodaje pod koniec średniego korniszona lub ogórka kwaszonego,następnie zabielam i sosik pycha ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.