basga Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Oto nasza dzisiejsza kolacyjka 🙂 Bardzo szybko się robi,do ciasta dałam troszkę chilli-pycha! Cytuj
Justyna.K Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 zuziorku basqa ale ładnie się prezentują wasze paróweczki narobiłyście mi smaka więc niedługo wypróbuję 🙂 kaya dzięki za przepisik 🙂 Cytuj
kaya Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Basaga, cieszę się że smakowało. Justynko miło mi że mogłam podzielić się przepisem. nie będziesz żałować próby pozdrawiam KAYA Cytuj
sylwia791 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 CZY DO CIASTA NAPEWNO MA BYC TYLKO LYŻKA MLEKA Cytuj
kaya Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Hej sylwia! Jeśli chodzi o mleko to rzeczywiście dodaję troszeczkę więcej niż w podanych proporcjach - mniej więcej ok.1/4 szk. Nie wspomniałam o tym w przepisie ale myślę że każdy kto nie raz piekł ciasto drożdżowe w trakcie przygotowywania rozczynu drożdżowego napewno połapie się że ilość mleka trzeba trochę zwiększyć. pozdrawiam KAYA Cytuj
broker Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Bardzo dobre, dzisiaj zrobiłem takie parówki pierwszy raz. Pycha :grin: Cytuj
tartine Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 A ja akurat przedwczoraj zrobiłam parówki (berlinki wg mnie najlepsze) w cieście francuskim. Dodałam do środka jeszcze sera żółtego i długie paski cukini. Robię się je ekspresowo,bo z gotowego ciasta mrożonego już pokrojonego z Frosty. Spróbujcie, zupełnie inny smak... i mało bałaganu w kuchni :)) Cytuj
Gość katrin1050 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Po komentarzach myślę że przekąska jest wyśmienita i dlatego zdecyduje się ją podać gościom na przyjęciu sylwestrowym :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi