Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto nasza dzisiejsza kolacyjka 🙂 Bardzo szybko się robi,do ciasta dałam troszkę chilli-pycha!

post-4359-1174846730_thumb.jpg

Opublikowano

Hej sylwia! Jeśli chodzi o mleko to rzeczywiście dodaję troszeczkę więcej niż w podanych proporcjach - mniej więcej ok.1/4 szk. Nie wspomniałam o tym w przepisie ale myślę że każdy kto nie raz piekł ciasto drożdżowe w trakcie przygotowywania rozczynu drożdżowego napewno połapie się że ilość mleka trzeba trochę zwiększyć. pozdrawiam KAYA

  • 1 rok później...
Opublikowano

A ja akurat przedwczoraj zrobiłam parówki (berlinki wg mnie najlepsze) w cieście francuskim. Dodałam do środka jeszcze sera żółtego i długie paski cukini. Robię się je ekspresowo,bo z gotowego ciasta mrożonego już pokrojonego z Frosty. Spróbujcie, zupełnie inny smak... i mało bałaganu w kuchni :))

  • 1 rok później...
Gość katrin1050
Opublikowano

Po komentarzach myślę że przekąska jest wyśmienita i dlatego zdecyduje się ją podać gościom na przyjęciu sylwestrowym  :-D

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.