M@lgosia Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Cześć Marcin, nie mogę dostać się na chata, pojawia mi się komunikat " nieprawidłowy login lub nazwa użytkownika". Tak jakbym nie była zarejestrowana a przecież jestem. Pozdrawiam serdecznie i czekam na pomoc. :wink: :wink: Cytuj
Marcin Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Już piszę: problem polega na tym, że na czata nie dostaniesz się, gdy w nazwie użytkownika są polskie znaki. Niestety tak działa ten czat. Są dwa wyjścia - zmieniamy nazwę użytkownika lub zakładasz na forum nowe konto do czata, którego nazwa nie zawierające polskich liter. Np. w Twoim przypadku taka nazwa mogła by brzmieć M@lgosia - jeżeli mam zmienić nazwę proszę o kontakt najlepiej na Prywatną wiadomośc albo gg 7568542. Cytuj
Marra Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Marcinie umieść tę informację na stronie głównej czata, bo dużo osób może nie wiedzieć o co chodzi z tymi polskimi literami. Liczba "czatowników" napewno od razu się zwiększy Pozdrawiam Cytuj
Marcin Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Postaram się w najbliższym czasie rozwiązać problem z polskimi znakami - znaczy zrobić tak, żeby dało się zalogować mimo tego, że polskie znaki są w nazwie. Proszę o chwilę cierpliwości. Pozdrawiam Marcin Cytuj
Marcin Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Witajcie - no godzinka roboty i czat już działa także jak mamy w loginie polskie litery :razz: Zapraszam więc wszystkich - osoby, które zmieniły loginy po to, żeby się zalogować proszę o zgłoszenie chęci zmiany "powrotnej". Pozdrawiam Marcin Cytuj
basga Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Niestety,ja od wczoraj nie moge wejść na chata-wyskakuje napis"natrafiono na błąd ładując ten aplet".Po odświeżeniu strony bez rezultatów a pokazuje,że jestem na chacie.No i wyskakuje plik do ściągnięcia a już go mam w kompie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi