Marra Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 W temacie zawarłam wszystko Walentynka dla Smacznego, Dorotki i Marcina i całej reszty forumowiczów Marzanna Cytuj
Marra Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 No kto jeszcze kocha to wszystko.......? :wink: Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Dziękuję Ci Marra :wink: :) :lol: Ja też życzę dzisiaj wszystkim naszym Drogim Forumowiczom smacznego Walentynkowania :wink: Cytuj
justhi Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Tu znajdziecie słodką walentynkę dla Was: https://kartki.onet.pl/2798,,,,,walentynki_...oje,kartki.html Cytuj
minia51 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Ja również dołączam swoją walentynkę dla Administratorów. Przepraszam że bez kartki, bo nie umię jej wysłac, ale życzenia są z serca Cytuj
tuska Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Wszystkim Smaczniakom i nie tylko Walentynkowe pozdrowienia. :lol: :lol: Cytuj
zuziorek Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest, miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą. Nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego” WSZYSTKIM KOCHAJACYM, KOCHANYM, ZAKOCHANYM WIELE MIłOSCI ŻYCZY KASIA Cytuj
iwona30 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Walentynkowe życzenia, z Walentynkowej krainy, od walentynkowej dziewczyny, dla walentynkowej SMACZNEJ RODZINY. Cytuj
Klamerka Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 A ode mnie coś, co mnie niebywale zauroczyło! Ilana Yahav "Love 2008" Cytuj
Klamerka Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Jeszcze coś dorzucę :razz: Trochę tak banalnie :D [LINK NIEAKTUALNY] , idealne na dzisiejsze święto :cry: A poza tym "mini-prezent" dla Grumków, czyli Ireny i Andrzeja. Wiadomo z jakiej okazji :razz: Żeby się mogli "nastroić" przed 19 (dobrze pamiętam ?) lutym :P Cytuj
basga Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Ja też walentynkowo pozdrawiam wszystkich! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi