Skocz do zawartości

Co Upiekliście Na Niedzielę Lub Co Pieczecie?


renigliwice

Rekomendowane odpowiedzi

Doroto, polecam i to bardzo bo jest przepyszny po prostu. Rozpływa się w ustach wręcz. Tylko, że wychodzi ooooooooooooogromny, taki podzielny ;) Jest bardzo wysoki a i średnica po upieczeniu zwiększa się . Na Boże Narodzenie bardzo mi on pasuje

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

a dzisiaj na jutrzejsze śniadanie ( o ile doczekają) upiekłam drożdżowe bułeczki z żurawiną i z kruszonką

 

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Zrobiła, ciasto z suszonymi śliwkami z masa budyniowa z przepisu Koldy z extra.smaczny.pl w wersji bezalkoholowej i mój torcik Mikado

https://extra.smaczny.pl/przepis,moje_male_kuchenne_rewolucje_sliwki_mocno_zalane

post-6578-0-77597700-1416161075_thumb.jp

post-6578-0-32204600-1416161183_thumb.jp

post-6578-0-93843100-1416161219_thumb.jp

post-6578-0-90342600-1416161256_thumb.jp

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Karmelowe ciasto z kremem śnietanowo-orzechowym

 

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

 

i tydzien temu też orzechowo było :)

 

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.