Dorunia Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 U mnie sernik czarno biały z serków homogenizowanych o smaku pieczonego jabłka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 wciąż mamy sezon na jagody, więc u mnie sernik intensywnie jagodowy z białą czekoladą [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 WoW! Robi wrażenie ten serniczek :biggrin: Ja upiekłam dzisiaj kruchą szarlotkę, przepyszna mi wszyła ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Szarlotkę z kremem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 takie małe co nie co krucho drożdżowe upiekłam rano. Już nie ma :( [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 https://www.smaczny.pl/przepis,sero_brzoskwiniowiec_na_biszkopcie https://extra.smaczny.pl/przepis,w_pieciu_smakach_bardzo_szybkie_i_latwe_ciasto_z_cola Upieklam sero-brzoskwiniowca, ciasto z colą a mama robiła swój jabłecznik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Mniam! Same pyszności! :grin: Ooo! Poznałam po zdjęciu Asieńko moje ciacho - jak miło :D Jak Wam smakowało? Bo widzę, że Ci ładnie wyszło :D U mnie kruche ciacho z jabłkowo-gruszkową masą 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Dziękuję :) Dokładnie Dorotko , z twojego przepisu :) baaaaardzo smaczne było! a goście prosili o przepis ! Już dłuższy czas sie do niego przymierzalam i akurat nadarzyła sie okazja. Brzmi ciekawie, czy jest gdzieś jakiś przepis na te kruche z jabłkowo-gruszkowa masa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ooo! To bardzo, bardzo się cieszę Asieńko :D Jeszcze go nie opracowałam, ale wkrótce będzie - jak go dodam na stronę to dam Ci tutaj znać ;) Dodam jeszcze, że jest to ciasto razowe, z masą jabłkowo-gruszkowa i do tego polane cytrynowym lukrem - mam bardzo smakowało :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Asieńko, tutaj jest przepis: KLIK a ciacho prezentuje się tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 a ja upiekłam dzisiaj rogaliki kruche na drożdżach [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra_szymczak Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 no mnie podusiło aby zrobić raffaelo - jednak ciasto tak wyjątkowo dzisiaj wszystkim zasmakowało, że nie zdążyłem zrobić zdjęcia a na niedzielęmuszę upiec jeszcze jedną blachę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 jak wszyscy to wszyscy :) Ja też upiekłam ciasto z budyniową pianką i malinami. Bardzo smaczne ale dla mnie za słodkie choć cukru i tak zmniejszyłam [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Pyszne chałeczki drożdżowe właśnie piekłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi