asienka19873 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Dziś upieklam z nowego przepisu Doroty, babkę cytrynową z białek. Pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Mmm... ale puch, i jaka apetyczna! Piękna Ci ta babeczka wyszła Asieńko :) Ja się dzisiaj skusiłam na pełnoziarniste ciacho z mrożonymi truskawkami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Czekoladowe z masą cappucino :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Mniam :) U nas ucierane ciasto z jabłkami, dynią i prażonym słonecznikiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Dzieki Dorotko za przepis! Dziś podałam go dalej dla mamy bo tez ma znów białka z pączków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Proszę bardzo Asieńko :) Fajnie, że przepis się przydaje i cieszy powodzeniem - to rzeczywiście fajny sposób na wykorzystanie białek, bo zawsze ich trochę zostaje, a taka babeczka jest przepyszna, i co ważne mało przy niej pracy :) Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Babkę gotowaną z rodzynkami i pokrojoną w malutkie kawałki czekoladą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Serowe mini pączki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Babeczka brzmi smakowicie Doruniu, zwłaszcza z tymi kawałkami mojej ulubionej czekolady :blush: :biggrin: A pączki cudne! :wub: Asieńko, a jakie kształtne - super :biggrin: Jak Ty je ukształtowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dziękuję :) Masa jest klejąca na te pączki, wiec wcieram troszkę oleju w ręce, biorę małą porcję i robię delikatnie kulkę którą wrzucam prosto do frytkownicy :) i wtedy takie ładniutkie okrągłe wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dzisiaj upiekłam ciasto czekoladowe z kremem cappucino :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ojej! Brzmi smakowicie :wub: a za mną właśnie chodzi od pewnego czasu ciasto z kremem cappuccino :) Doruniu, piekłaś z jakiegoś przepisu z forum może? Ja przymierzam się do ciasta biszkoptowego z mrożonymi truskawkami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Piekłam Ciasto czekoladowe,a przepis na krem wzięłam z bloga smakolykibereniki...jest tam przepis na roladę z tym właśnie kremem(podwoiłam porcję) Ciasto wyszło smaczne,a krem delikatny i bardzo smaczny 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Dziękuję Doruniu :) A ciasto pięknie się prezentuje, mniam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi