Dorota Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Mniam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 zaś jagodzianki [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Jak apetycznie wygląda :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 U nas kruche rabarbarowe z jagodową pianką - mniam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Sernik gotowany na plackach czekoladowych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Musiał pięknie wyglądać, ja robiłam kiedyś na jasnych, ale na kakaowych może jest lepszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Wyglądał ładnie,ale smakował wyśmienicie,nie był mocno słodki,a ja takie właśnie ciasta lubię najbardziej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Mniam - ale mi narobiłaś smaka Doruniu 🙂 Ja też teraz mocno ograniczam cukier w wypiekach... bo są mniej kaloryczne i zdrowsze ;-) Albo używam cukru trzcinowego lub brzozowego... poza tym teraz więcej osób jest na różnych dietach, a jak usłyszą, że mało cukru jest w tym cieście, to chętnie sięgają po mały kawałeczek 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 tydzień temu było takie szybkie ze śliwkami [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] a wczoraj wieczorem zrobiłam pleśniaka z czarnymi porzeczkami [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ale piękne kawałki ciacha - mniam :) Ja też piekłam, ale kruche z gruszkami, a na zimno było ciasto kukułka 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Ja robiłam sernik gotowany na czekoladowych plackach z frużeliną wiśniową na wierzchu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) A u nas kruche przekładane z masą jabłkowo-jagodową i białkową pianką :) Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Tort dla kuzynka, na rozpoczęcie roku szkolnego, podszedł do pierwszej klasy :) tort czekoladowo- malinowy, motto policja :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeliciousSB21 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Wow, świetne wykonanie, kuzynek na pewno będzie zachwycony! Jeśli smakuje równie dobrze, co wygląda, to już w ogóle bajka! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi