Skocz do zawartości

Poledwiczki Zawijane W Wedzonym Boczku


Jolanta

Rekomendowane odpowiedzi

Skladniki: 2 poledwiczki wieprzowe 1 opakowanie boczku wedzonego(10 plastrow) Poledwiczki pokroic na slupki o gubosci 4 cm i kazdy z nich owinac boczkiem -spiac wykalaczka. Na patelnie wlac olej i rozgrzac patelnie.Smazyc z dwoch stron ok.15-20 min. Sos: 1 por czesc biala 5 grzybkow suszonych 10 szt winogrona 1 szkl gotowego bulionu smietana 18% Na innej patelni podsmazyc na odrobina tluszczu z poledwiczek pokrojonego pora dodac wczesniej ugotowane pokrojone grzyby nastepnie przekrojone na pol winogrona i zalac wszystko szklanka bulionu zagescic smietana. Danie to podawac z kluskami slaskimi !!! Rewelacja!!!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.