Skocz do zawartości

Faworki Z Drobiu


anulka2a

Rekomendowane odpowiedzi

1/2 KG PIERSI INDYKA LUB KURCZAKA SOL PIEPRZ SOK 1/2 CYTRYNY OLEJ DO GLEBOKIEGO SMAZENIA BULKA TARTA WYKONANIE MIESO UMYC OSUSZYC POKROIC W POPRZEK NA NIEZBYT GRUBE PLASTRY LEKKO ROZBIC NADAJAC PODLUZNY KSZTALT MIESO OPROSZYC SOLA PIEPRZEM ODSTAWIC W CHLODNE MIEJSCE NA OK 1 GODZINE KAZDY KAWALEK NACIAC WZDLUZ PRZEWLEC JAK FAWOERK PANIEROWAC W BULCE TARTEJ SMAZYC Z OBU STRON NA RUMIANO WYJAC I OSACZYC PODAWAC Z RYZEM LUB ZIEMNIAKAMI

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ja też już je robiłam, nacierałam mięso z mieszanymi przyprawami, imbirem, curry, pieprzem, solą czosnkową i dodawałam dwie łyżeczki soku z cytryny. Panierowałam wpierw w jajku, a następnie w bułce tartej i smażyłam na patelni, na oleju. Raz zrobiłam z piersi indyka, następnie robiłam z piersi kurczaka, faworki są bardziej miękkie. Polecam i pozdrawiam.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.