Skocz do zawartości

Ryba Panga


ainoh7

Rekomendowane odpowiedzi

dziekuje bardzo Dorotce.

wszystko wyszło jak nalezy i było bardzo dobre i dobrze spanierowane.

Ja nie wszystkie ryby panieruję, tylko te które zaczynają się rozchodzić podczas pieczenia. Ryby które się nie rozchodzą to panieruję w samej mące.

a ktore to sie rozchodza a które nierozchodza ? mogłabys napisac?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ostatnio zrobiłam pangę z "Pomysłem na rybę w sosie śmietanowo- szpinakowym " z Winiar. Wyszła rewelacyjna. Pangę układa się w formie, zawartość torebki rozpuszcza w wodzie i śmietanie, zalewa rybę i piecze w piekarniku. Dodałam tylko troszke przypraw bo mało ostre. Polecam spróbować. Pozdrawiam

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

A ja proponuję usmażyć pangę w cieście piwnym ciasto robi się jak na naleśniki tylko zamiast mleka wlewa sie piwo,jest doskonałe wypróbujcie sposób ten podała mi pani u której mieszkaliśmy latem nad morzem :smile:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.