Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 32
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Dodane obrazy

  • 1 rok później...

Czesc, jestem na forum nowa, ale od dawna ( ponad 2 lat) tu zaglądam i szukam ciekawych inspiracji. Mam w planach zrobić ten paprykarz, ale nie jestem pewna czy dodać ryz ugotowany, czy suchy. Stawiam na suchy, jednak wolałam upewnić się.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Witaj na forum, cieszę się, że dołączyłaś do naszego grona :) Ryż dodajemy suchy (surowy), dobrze myślałaś :) Robiłam ten paprykarz, bardzo dobry jest, powodzenia :)

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.