Skocz do zawartości

Kuchnia Azjatycka


mac51

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Mac za wskazanie fajnej stronki :oops: Kiedyś spędziłam z rodziną dwa miesiące w Tajlandii i zakochałam się w kuchni tajskiej. Od tego czasu często gotuję potrawy azjatyckie - tylko ostatnio przestałam, bo dietuję a tajskim przysmakom nie mogłabym się oprzeć. Zauważyłam też, że w hipermarketach można znaleźć coraz więcej oryginalnych składników do potraw azjatyckich (nie tak dawno np. kupiłam trawę cytrynową) :oops: Rozejrzę się na tej stronce, jeszcze raz dzięki. Ola

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Sorki, Mac, napisałam wczoraj odpowiedź, ale zanim wstawiłam to coś się rozjechało - nie wiem czy to wina komuptera czy sieci - nieważne. Zielone curry już robiłam, ale nie z tego przepisu. Tak się składa, że jestem na Smacznym od niedawna i mam sporo do przejrzenia. Mam też prawie wszystki składniki tej potrawy więc pewnie niedługo wypróbuję ten przepisik :oops: Pozdrawiam świątecznie Ola

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.