apsik Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Proszę o pomoc,potrzebuję przepisu na tradycyjny polski bigos,jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 ELU-na dole strony w "podobnych tematach" masz trochę do poczytania na temat bigosu,ja pozwolę sobie dodać jeszcze to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Są różne metody robienia bigosu...u mnie mama gotuje bigos albo z samej kiszonej kapusty i mięsa i przypraw,albo miesza kiszoną kapustę ze świeżą(taką w główce),a moja siostra gotuje tylko ze świeżej i dodaje przecier pomidorowy,dużo chudziutkiego mięska i przyprawy mmmmm poezja smaku.Mój mąż to bigos mógłby jeść na śniadanie,obiad i kolację i wcale mu się nie przejada :grin: :grin: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kate_76 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 moja mama zawsze mi mowila ze bigos trzeba gotowac wolniutko ale za to kilka dni ,i ja tak wlasnie gotuje pogotuje troche potem schladzam i na drugi dzien znowu godzinke gotowania wychodzi pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Dokładnie tak - najlepiej smakuje bigos kilkakrotnie odgrzewany. A co do przepisu - sprawdź w linkach pod spodem (Podobne tematy) lub w wyszukiwarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Dziękuję wam wszystkim już się powolutku gotuje,pozdrawiam Ela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kate_76 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 moj tez gotuje sie dzisiaj juz trzeci dzien,a moz nie mozesie juz doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Właśnie dlatego ja raczej mówię o odgrzewaniu :grin: Bo ja zwykle nie mogę wytrzymać nawet jednego dnia - bardzo rzadko udaje się odgrzać bigos więcej niż 3 razy :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainoh7 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 a jakis moderator nie moze po prostu połaczyc tych podobnych tematów w jedna całosc? troche to takie nieporeczne jest - sto tematów na jedno kopyto. a tak byłoby wszystko w kupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Właśnie tak mamy od wczoraj i jest super,przedtem musiałabyś przeszukiwać całe forum by je odnależć :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Jakoś nie wyobrażam sobie łączenia takiej liczby tematów - każdy z nich rozwinął się w innym kierunku - nie ma zresztą za bardzo takiej technicznej możliwości (po połączeniu tych tematów powstałby jeden wielki mętlik - posty są sortowane wg daty dodania, więc te wątki przeplatałyby się i nie wiadomo by było kto komu odpowiada). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Jeszcze raz dziękuję wszystkim za rady a szczególnie Halince,bigosik dzięki Wam wyszedł ''boski''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.