Skocz do zawartości

Bigos


apsik

Rekomendowane odpowiedzi

Są różne metody robienia bigosu...u mnie mama gotuje bigos albo z samej kiszonej kapusty i mięsa i przypraw,albo miesza kiszoną kapustę ze świeżą(taką w główce),a moja siostra gotuje tylko ze świeżej i dodaje przecier pomidorowy,dużo chudziutkiego mięska i przyprawy mmmmm poezja smaku.Mój mąż to bigos mógłby jeść na śniadanie,obiad i kolację i wcale mu się nie przejada :grin: :grin: :grin:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jakoś nie wyobrażam sobie łączenia takiej liczby tematów - każdy z nich rozwinął się w innym kierunku - nie ma zresztą za bardzo takiej technicznej możliwości (po połączeniu tych tematów powstałby jeden wielki mętlik - posty są sortowane wg daty dodania, więc te wątki przeplatałyby się i nie wiadomo by było kto komu odpowiada).

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.