Skocz do zawartości

Schab W Sosie Czosnkowo-serowym Z Pieczarkami


Jolanta

Rekomendowane odpowiedzi

SKLADNIKI: 4 kotlety schabowe 25dag.pieczarek 4 zabki czosnku 2 szkl. bulionu(moze byc grzybowy) 1/2szkl. gestej smietany 10dag.sera zoltego WYKONANIE: Kotlety schabowe rozbic tluczkiem oproszyc sola i pieprzem nastepnie obtoczyc w mace i smazyc na oleju.Usmazone kotlety przelozyc do rondla zalac bulionem i dusic.Pieczarki pokroic w plastry czosnek przecisnac przez prase i dodac do schabu. Dusimy to wszystko ok.1 godz.Wrazie czego dodajemy wody.Kiedy wszystko jest miekkie zdejmujemy z ognia i zabielamy smietana.Ser zolty scieramy na duzych oczkach i laczymy z cieplym sosem. Mysle ze to danie moze znajdzie sie na Wielkanocnym stole :grin: !! ZYCZE SMACZNEGO!!!!!!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.