Skocz do zawartości

Sernik Z Jogurtu


Rekomendowane odpowiedzi

Robiłam sernik ponownie tym razem zrobiłam na herbatnikach i smakował mi o wiele lepiej niż na biszkoptach,teraz będę go robić tylko na herbatnikach ale to jest tylko moje zdanie piszę tylko dla tych którym biszkopty nie podchodzą

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 4 miesiące później...
  • Odpowiedzi 206
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Popularne odpowiedzi

Kasiulek a oto obiecane zdjecie. Sernik jest pycha ale troche opadl :D Pozdrawiam :) PS.polecam moj ''sernik pod pierzynka'' rownie smaczny jak twoj!!

Dodane obrazy

  • 1 miesiąc później...
  • 6 miesięcy później...

Upiekłam ten sernik i wszyscy się zachwycali. Bardzo smaczny! Użyłam jogurtów naturalnych a na wierzch ugotowałam polewę. Serniczek jest delikatny w smaku i puszysty jak pianka. Następnym razem spróbuję z rodzynkami. Dziękuję Autorce za przepis i pozdrawiam :D post-8290-1242036960_thumb.jpg post-8290-1242037010_thumb.jpg post-8290-1242037064_thumb.jpg

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dziękuję :D Wyrósł rzeczywiście ładnie, później troszeczkę opadł ale w smaku pierwszorzędny :D Spróbuję z herbatnikami następnym razem i wtedy też dam rodzynki. Pozdrowienia Aniu.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 4 tygodnie później...
  • 10 miesięcy później...
  • 4 miesiące później...

Po tylu pochwałach upiekłam ów sernik i muszę powiedzieć , że ......niebo w gębie :wink: Użyłam dwóch rodzai jogurtów jeden bałkański a drugi śródziemnomorski i zrobiłam na kruchym spodzie. We wcześniejszych postach jest problem opadania sernika, piekarnik otwieram dopiero po 20 minutach od wyłączenia na 10-15 minut i z powrotem zamykam zostawiam sernik do całkowitego wystygnięcia. Gorąco zachęcam do spróbowania przepisu , naprawdę warto. Pozdrawiam post-4104-066787300 1284969745_thumb.jpg post-4104-033273200 1284969815_thumb.jpg post-4104-094665800 1284969868_thumb.jpg

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
monia79, piękny serniczek:) od dłuższego czasu piekę ten "serniczek" i dodaję teraz jogurty, jakie mam akurat w lodówce i wychodzi zawsze ;) prosty,szybki i niedrogi przepis na wspaniałe ciasto zwane "sernikiem" , nie zdarzyło mi się jeszcze żeby opadł, zawsze jest ładnie wyrośnięty,przepis wart wypróbowania i przy braku sera na sernik, śmiało można własnie taki "serniczek" upiec :wink:
Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 2 miesiące później...
  • 2 miesiące później...

dziewczyny dziekuje za pochwaly, zgadza sie serniczek jest pyszny wszystkim smakowal, napewno jeszcze upieke.

figiel kapiel wodna to poprostu do wiekszej blaszki niz ta w ktorej pieczesz sernik wlewasz troche wody i wstawiasz w nia te z sernikiem i do piekarnika

Piekłam ten sernik kilka razy i poprostu pycha .Wszystkim smakuje.Pozdrawiam
Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.