ina12 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Przepis z gazety " Super Express" 1-1/2 szklanki prażonych orzeszków ziemnych 1 łyżka oleju arachidowego Wszystkie składniki zmiksować w robocie aż do uzyskania jednolitej masy. Aby zagęścić otrzymane masło można dodać do niego 1/4 szklanki zmielonych orzechów. Masło przechowywać w lodówce do dwóch tygodni. 2 łyżki stołowe zawierają 115 kalorii 10 gramów tłuszczu 4 gramy białka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiola344 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 :razz: Jadłam takie masło ale zamiast oleju dodawało się duzą łyżkę masła,pyszne :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masahiko Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 O, a można jakieś szczegóły? (chodzi o to masło), na wypadek, gdybym oleju nie dostała (nie mam pojęcia, gdzie taki jest)??? Uwielbiam masło orzechowe i na pewno wypróbuję :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Wiola napisała że zamiast oleju dodała masło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.