minia51 Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Super, słonecznie i upalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona01 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Słonecznie,bezchmurnie i cieplutko.Oby tak dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Pięknie i słonecznie...trochę powiewa,ale ciepły jest ten wiatr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Czy ktoś może mi powiedzieć jak jest pogoda w okolicach Kotliny Kłodzkiej bo mój synek pojechał na wycieczkę . Chyba jeszcze nie dojechali na miejsce ....nie mogę się do niego dodzwonić.....pewnie nie chce żeby go mama kontrolowała. :D :razz: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Parno i burzowo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 U mnie też duchota straszna ale od wieczora pada troszkę i jest łagodna burza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christina Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Cały dzień było gorąco, parno i często się chmurzyło. Wieczorem, po 20:00, zaczęło padać i była burza, ale po jakims czasie wszystko ucichło. Po godz. 22:00 wszystko wróciło, ze zwielokrotnioną siłą. Bylismy akurat w trakcie szykowania się do domu, po przyjęciu urodzinowym mojej siostrzenicy. Mieliśmy jechać do domu autobusem, ale podejrzewam, że gdybyśmy postanowili płynąć łodzią, to byłoby lepiej, bo wszystkie ulice płynęły - woda wlewała się prawie na krawężniki. Szwagier postanowił odwieźć nas samochodem. W czasie jazdy pogoda stawała się coraz gorsza. Deszcz lał taki wielki, że za szybami było widać białą ścianę wody i wycieraczki nie nadążały przecierać szyb, pioruny waliły, było widać raz po raz, przeszywające niebo, błyskawice... Jakby tego było mało - zaczął padać grad :D - spore kulki waliły w karoserię samochodu tak mocno, że szwagier obawiał się, że uszkodzą lakier. - Żartował, że wyjdzie i okryje chociaż maskę samochodu kurtką :P Gdy wysiadaliśmy z samochodu, wody było prawie po kostki i nadal łał deszcz i była burza - wszystko uspokoiło się dopiero niedawno (ok. 1:00)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 U mnie rano było gradobicie. Spróbuję wysłać zdjęcie. "Kuleczka" w rzeczywistości była trochę większa. Próba wysyłania zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 U mnie rano było gradobicie. Spróbuję wysłać zdjęcie. "Kuleczka" w rzeczywistości była trochę większa. Próba wysyłania zdjęcia Doszło coś? U mnie nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bietka Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Pada i pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 A tu zaduch, nie ma czym dychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 U mnie też papa i pada :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam ! Tutaj pogoda ciepła ,parna i wilgotna ...... sprzyja wysypowi grzybów . Dzisiejszy zbiór prawdziwków :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zazdroszczę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi