justhi Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 U mnie, w Lubuskiem, jest w tej chwili 0 st.C. A więc szykuje się mróz na noc... Kiki ma rację z tymi jajkami. Forsycje coś mi teraz nie pasują. Do tego znów zmarzną nasze brzoskwinie, bo już mają ogromniaste różowe pąki kwiatowe :( Życzę ciepełka Wszystkim! I nie tylko tego wewnętrznego, ale i za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 U mnie zima na całego...jest bialutko wszędzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 a na południu zimno, brrrrr - ale za to słnecznie i nie ma śniegu (na razie) jest zimny wiatr za to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christina Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 W Warszawie wczoraj cały dzień sypał drobny śnieg, ale roztapiał się od razu w zetknięciu z ziemią. W nocy było biało. Teraz tylko reszteczki leżą i świeci słonko :( - Niech świeci jak najdłużej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerusia Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 A u mnie dzisaj (na ślasku) padał śnieg od rana :( Oh co to za wiosna :) no ale cóż jak mówi przysłowie "w marcu jak w garncu".. hehe :) =POZDRAWIAM= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziorek Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 u nas zima w z godzinach rannych, teraz juz troche zluzowała...a miałam dziś zalewać strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 a ja tak wczoraj chwaliłam pogodę - a dzisiaj klapa! Na południu też biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIKI Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 to tak jak u mnie - SYBERIA . gdzie ta WIOSNA!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 U mnie dzisiaj taka sama pogoda jak wczoraj...słoneczki i śnieg na zmianę :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Na Śląsku biało :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Okropna pogoda...pada na zmianę śnieg i deszcz i jest 0* :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Jest teraz 11*,ale popaduje trochę i jest pochmurno z lekkimi przejaśnieniami :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Pogoda u mnie zapowiada się tak samo piękna jak była wczoraj...świeci słoneczko i jest bezwietrznie :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona01 Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 U mnie pogoda też zapowiada się bajecznie. Świeci słoneczko i prawie nie ma wiaterku. Nareszcie prawdziwa wiosna :grin: Wszystkim życzę słońca na dworze i w sercu :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi