Jolcia Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Składniki -4 woreczki ryżu -puszka kukurydzy -puszka ananasa -1 pora[biała część] -20 dag szynki konserwowej -majonez kielecki Szynkę,por,ananasa dobno pokroić. Ryż ugotować w osolonej wodzie.Wszystko razem połączyć i dodać majonezu. SMACZNEGO. Cytuj
Emka Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Robię podobną sałatkę tylko zamiast szynki dodaję wędzonego kurczaka ale następnym razem spróbuję z szynką. Cytuj
Jolcia Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 A ja następnym razem spróbuję z kurczakiem. :razz: Cytuj
iwona30 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Bardzo dobra jest ta sałatka wystawiła ocena na 5. Cytuj
Ela_83 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Sałatka jest pyszna robiłam ją na urodziny i wszystkim smakowała Cytuj
monia79 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Często robię taką sałatkę tylko dodaję jeszcze jabłko i seler w słoiczku :grin: Napewno spróbóje z kurczaczkiem:) Cytuj
Jolcia Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Cieszę się Elu i Iwonko ,że sałatka smakowała.Dziękuję za ocenę. :grin: Cytuj
Majeczka_14 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Uwielbiam tą sałatkę, i też zawsze robię ją na urodziny, tylko bez ananasa, ale następnym razem dodam, bo szczerze mówiąc nigdy o tym nie pomyślałam :grin:. Cytuj
apsik Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Ja też ją bardzo lubię i też bez ananasa,bo u mnie w domu nie lubimy niestety sałatek ze słodką nutą. Cytuj
iwona30 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Tak naprawdę to nie czuć ananasa i nie jest słodka tylko ma delikatny smak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi