Dora35 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 4 łyżki mąki ziemniaczanej 15 dkgmąki pszennej 3 jaja sól , pieprz szczypta proszku do pieczenia woda do regulacji gęstości ciasta (ciasto powinno mieć bardziej gęstszą konsystencję niż na naleśniki) 5 sztuk pieczarek 10 dkg sera zółtego 1 ogórek kiszony 1 papryka 1 cebula 1/2 laski kiełbasy Wszystko pokroić w drobną kostkę i wrzucić do ciasta i wymieszać . Smażyć na patelni na złoty kolor. Cytuj
Jolanta Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dora taki przepis na pizze jest juz na forum!Pyszne te pizzarelki :cry: .Pozdrawiam. [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
Dora35 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 a ja go nie znalazłam dlatego wstawiłam następnym razem będe dokładniej sprawdzać :cry: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi