zuziorek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Kochanym tatusiom dużo zdrówka, pomyslności i wiele serdeczności W szczególności mojejmu kochanemu wilkowi morskiemu :razz: Cytuj
basga Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 A no właśnie! Wszystkim tatuśkom dzieci maleńkich i już trochę większych samych radości i zadowolenia ze swoich pociech! Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Dołączam się do tych serdeczności dla wszystkich tatusiów na świecie!!! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Serdeczne życzenia dla Wszystkich Tatuśków! Mój Tato i Teść juz odeszli, ale jest masa takich świeżych Tatuśków, których pociechy jeszcze nie uściskają, więc im składam przedewszystkim te życzenia :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ja też składam najserdeczniejsze życzenia dla mojego Taty i Teścia - który 23 czerwca obchodzi swoje urodziny - Kochani wszystkiego najlepszego dla Was :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi