Skocz do zawartości

Pasta Z Makreli I Selera


grumko

Rekomendowane odpowiedzi

Pasta z makreli i selera

Składniki:

1 makrela wędzona

2 łyżki majonezu

kawałek selera - ilość zależy od upodobania: my zwykle dodajemy połówkę dużego, a wczoraj była to cała bulwa młodego selera.

łyżka posiekanego szczypiorku

łyżeczka soku z cytryny

Makrele obrać ze skóry i ości, posiekać. Kawałek surowego selera zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, skropić sokiem z cytryny, dodać do makreli, wymieszać z majonezem i zieleniną. Schłodzić.

post-5244-1183361999_thumb.jpg

Smacznego!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.