iwona30 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Myślę Jolu jakbyś dała taki twarożek wiejski to też by był dobry przecież można kombinować na wiele sposobów a może dostałabyś serek rikotte tyle że to jest serek włoski o nie wiem czy u ciebie dostaniesz. Musisz spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Jolu to ma być biały ser, może być chudy, półtłusty albo tłusty według własnego uznania. Ali Jola bardzo dobrze wytłumaczyła, dziękuję Jolu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EWA1992 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Ja mam pytanie odnośnie śmietany,jaka ma być (tzn: ile procentowa?). Pozdrawiam Ewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona30 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Myślę że 18 % - owa może być, ale poczekajmy co powie Halinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Ewunia może być 12%, 18% ja nawet używam 22% Familijną z Makro. Pozdrawiam Ciebie i Iwonkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EWA1992 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Halinko ślicznie dziękuje za odpowiedż. :razz: Musze zrobić to cudo....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dora35 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 robiłam te naleśniki mnie bardzo smakowały tylko do sosu dodałam troszke czosnku żeby zaostrzyć jego smak ale myśle że z sosem np. pieczarkowym też były by dobre :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.