ala-z Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 -1 puszka czerwonej fasoli -20 - 25 dkg wędliny (szynka, ogonówka) -3-4 ogórki korniszony -cebula czerwona -pieprz ziołowy -majonez Fasolę opłukać.Wędlinę i ogórki pokroić w kostkę, cebulę w piórka. Wszystkie składniki połączyć, przyprawić pieprzem ziołowym ale dużo pieprzu (musi mieć ziołowy smak) . Zostawić na noc lub na kilka godzin. Następnego dnia wymieszać z majonezem. P y c h o t k a :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.