Skocz do zawartości

Jajka Faszerowane - Holenderskie


Rekomendowane odpowiedzi

Jajka faszerowane - holenderskie

SKŁADNIKI: 4 jajka ugotowane na twardo, 10 dag gotowanego mięsa, cebula, 3-4 korniszony, winne jabłko, 2 - 3 ziemniaki ugotowane w mundurkach, 2 łyżki majonezu, łyżka soku z cytryny, natka pietruszki, sól, pieprz

SPOSÓB WYKONANIA: Obrane jajka przekroić wzdłuż na pół i wyjąć żółtka. Ziemniaki obrać i razem z cebulą, mięsem i żółtkami przepuścić przez maszynkę. Dodać drobno pokrojone korniszony i jabłko, sól, pieprz, sok z cytryny i majonez. Dokładnie wymieszać. Nadziać masą białka i posypać posiekaną natką pietruszki.

post-5244-1185870544_thumb.jpg

Smacznego!!

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.