Skocz do zawartości

Zupa Minestrone


Kasiulek

Rekomendowane odpowiedzi

Zupa Minestrone

Składniki:

* 2 opakowania włoskiej zupy jarzynowej Minestrone Knorr

* 150 g piersi z indyka

* 100 ml śmietany 30-proc.

* pęczek szczypiorku

* 2 kostki rosołu z kury Knorr

* pół łyżeczki zielonego Deliktu Knorr

* litr wody

* pieprz (do smaku)

Przygotowanie:

Zupę jarzynową przygotować według przepisu. Pierś z indyka zemleć, dodać Delikat Knorr i pieprz. Do mięsa powoli dodawać śmietanę, mieszając intensywnie do uzyskania jednolitej masy. Wodę zagotować , dodać kostki rosołu Knorr. Na wrzący rosół kłaść łyżeczką masę mięsną. Gdy kuleczki wypłyną , dodać do zupy Minestrone. Przed podaniem posypać posiekanym szczypiorkiem.

Smacznego!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.