grumko Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Uzbierało mi się przez te ostatnie pół roku sporo zdjęć potraw, które dane nam było smakować. Ponieważ przepisy pochodziły z różnych źródeł pomyślałem o tym żeby je zebrać w jakąś konkretną całość. Kupiłem album, wywołałem fotki, podrukowałem przepisy i storzyłem coś co nazwałem na nasz użytek "Kuchnia Grumbelskich" :-D Poniżej macie przykładowe fotki z części pierwszej, a nad drugą obiecuję systematycznie pracować :-D Pozdrówka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Świetny pomysł i wykonanie...moje gratulacje :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 też tak robię ale nie wszystko zdążę sfotografować 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ja sama bym nie zrobiła, nie mam czasu i fotków nie potrafię wywołać. Andrzejku masz bardzo ciekawe przepisy i jak byś zrobił więcej takich książek to napewno ja będę pierwsza co bym kupiła nie biorąc nawet pod uwagę cenę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_mel Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Jak też tak zrobię świetny pomusł :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 grumkojestem pod wrażeniem gratuluje pomysłu :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Grumko świetny pomysł i świetne wykonanie - gratuluję :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodziuutkaa Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Wow :P) Ja również dołaczam sie do gratulacji, pomysł pierwsza klasa. A może juz stworzyłes druga część ;> ? Ja zastanwaiam sie nad albumem, który nie ma dzielonych miejsc na zdjęcia, a cała strona jest pokryta samoprzylepna folią. Chyba wszystcy wiedzą co mam na myśli. Można by wtedy pookładac to wszystko 'po swojemu'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa11 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Gratuluje pomysłu:)ja też robie :) zbieram wszystkie przepisy i zastanawiałam się jak i do czego w klejic ,ale album to dobry pomysł:razz: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi