Gość Mariuszeq Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witam, dopiero wyprowadzam się od rodziców :] i tak pomalutku planuję "Jak zrobić swoją własną kuchnię?" Jaki sprzęt kupić, no i miej więcej kosztorys Kuchnie mam małą około 20m2 ale sądzę że tak 14/16 :] Możecie wstawić zdjęcia Waszych kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Kuchnia marzeń...fajnie brzmi,znalazłam takie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam, dopiero wyprowadzam się od rodziców :] i tak pomalutku planuję "Jak zrobić swoją własną kuchnię?" Jaki sprzęt kupić, no i miej więcej kosztorys Kuchnie mam małą około 20m2 ale sądzę że tak 14/16 :] Możecie wstawić zdjęcia Waszych kuchni ? Tu jest podobny temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra_szymczak Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 odnośnie sprzętu to jeżeli nie miałaś do tej pory to koniecznie kup zmywarkę - mam już ponad dwa lata i nie wyobrażam sobie życia bez niej :) Aha i jeżeli będziesz potrzebować dużej chłodziarki nie kupuj pod zabudowę tylko wolnostojącą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia444 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja polecam kuchnie z Ikei są bardzo funkcjonalne a przy tym ładne. U mnie sprawdza się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi