oligot Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 A może by tak porozmawiać o farszach? Podano na forum świetny przepis na spody. Może warto pomyśleć o wierzchu, nie tylko pieczarki, kiełbasa i ketchup. Proponuję pizzę z tuńczykiem: Puszka tuńczyka w oleju (lub we własnym sosie - wersja dietetyczna). Ser, majonez, czosnek. Na wyrośnięty spód rozkładamy tuńczyka, mozna go posypać odrobiną zielonej pietruszki. Posypujemy serem (ja używam mozzarelę). Pieczemy. Do gotowej pizzy przygotowujemy sos z majonezu i czosnku. Smarujemy sosem, gdy mamy na talerzu. Wersja bogatsza przewiduje odrobinę groszku z puszki lub kukurydzy posypanej na tuńczyka. Cytuj
Dorunia Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 U mnie w domu tylko ja lubię pizzę z tuńczykiem,ale ta jest ciekawa więc przy najbliższej okazji zagości na naszym stole :mrgreen: Cytuj
Jolcia Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Taki farsz robię czasami na połowie pizzy,bo tylko ja z synem lubię. Dla nas jest bardzo smaczna. Cytuj
mirynka Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 ja nie tylko robie z keilbasa,pieczarkami i serem, dodaje tez kukurydze, brokuly, kurczaka, pomidory zalezy na co mam ochote Cytuj
iwona30 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 A ja robię pizze z mojego przepisu który jest na forum leczo dodaje do tego uduszone pieczarki z cebulą i ser żółty jest super. Polecam. Cytuj
grumko Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Bardzo lubię pizzę z tuńczykiem, a przygotowuję go jak farsz do tostów tyle, że na pizzy posypuję go jeszcze dodatkowo serem :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi