Dorota Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Fajny pomysł z tym ciemnym pieczywem, skorzystam i dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewusia Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 ale jestescie super teraz bd wiedziala co z tym suchym chlebkiem robic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asNawrot Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 ja do tych tostów z jajkiem dodaje jeszcze ketchup :D pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
french_truffle Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Chleb - nawet taki już drugiej świeżości - doskonały jest do zagęszczania sosów. Zamiast czekać na odparowanie czy dodawać mąki, wystarczy garstka chleba i wszystko gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Też o tym słyszałam, ale jeszcze nie stosowałam, muszę się poprawić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz300 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Wszelkie grzaneczki, tosty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietruszka_21 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 z czerstwego chleba można zrobić sałatkę panzanellę, z pomidorami, bazylią i octem balsamicznym, jest baaardzo dobra i nic się nie marnuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boguska Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 U mnie to już standardowe - chleb w jajku;) Do tego keczupik i z boku jakieś warzywka;) Śniadanie jak się patrzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabaja Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 ja czasami z białego robię bułkę tartą, taka panierka jest o wiele smaczniejsza i chrupka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Dokładnie - i przynajmniej wiemy co w niej jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuuza Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Ja Łotwie jadłam dobry deser (ale z ich czarnym chlebem). Starszy chleb pokruszyć, mocno pokruszyć i delikatnie podsmażyć z miodem. Jak wystygnie to wrzucić to na dno misy, dodać dobrze ubitą śmietankę! i dobre konfitury (ja jadłam z jarzębiny <3 ). Potem po prostu to się nakłada od spodu i jest przepyszne <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yetti88 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Muszę powiedzieć, że brzmi ciekawie. Nie ukrywam też, że zostałem zaintrygowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marynarzyk Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 u nas w bloku oddaje się taki chleb dla "konia" xd nie sądzę żeby był on zdatny do jedzenia dla człowieka, lepiej już kupić nowy świeży niż ryzykować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Nieee to wiadomo ;) taki chleb to się do ponownego wykorzystania przez ludzi już nie nadaje, pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.