AnRa Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 1 1/2 szkl. mąki 3 jajka 2 waniliowe serki homogenizowane łyżeczka proszku do pieczenia cukier puder Serki, jajka i mąkę dokładnie wymieszać. Do gorącego oleju wkładać łyżką porcje ciasta. Usmażone pączki wyjąć łyżką cedzakową, osączyć z tłuszczu i posypać cukrem pudrem pyszne!!! Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ana Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 Powiem szczerze że nie dowierzałam temu przepisowi,ale dziś spróbowałam zrobić te pączki i stwierdzam że jest to na prawdę świetny przepis.Polecam go wszystkim gdyż nie jest drogi,pracochłonny i pączki są na prawdę dobre.Na początku tylko dałam za duży ogień i pączki z wierzchu się spiekły a w środku były trochę nie dopieczone,ale dobrze że szybko się zorientowałam.Dzieci moje były zachwycone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halinka Opublikowano 4 Grudnia 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 wypróbowałam twój przepis jest bardzo dobry polecam :) :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TECLA Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 TEN GOŚCIU TO SAM JEST MAMAŁYGA WŁAŚNIE SMAŻĘ TE PĄCZKI SĄ SUPER DZIĘKI ZA PRZEPIS BYLE TAK DALEJ :) :D :) :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnRa Opublikowano 3 Lutego 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Gościu coś ci sie chyba pomyliło Do niektórych przepisów trzeba mieć serce i chęci do ich zrobienia a nie "gębe do jedzenia" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnRa Opublikowano 3 Lutego 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 a poza tym wiadomo ze serki homo muszą być takie które nie mają w swoim składzie żelatyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość weS Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Mam pytanie, jak wkladac je do oleju ? Bo mi wychodza bardzie dziwnie uksztaltowane, poszarpane itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnRa Opublikowano 2 Maja 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 nakłada sie je łyżką i własnie mają wychodzić takie różne stworki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość singiel Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Przepis bardzo prosty i do wykonania nawet przez każdego amatora. A pączki tak wyglądały w moim wykonaniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi