Dorota Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Będę robiła konfiturę z malin :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Wróciłam z grzybów i teraz piję kawę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Rano zrobiłam pranie,potem obiad,pomogłam mężowi pociąć drzewo do kominka,a teraz siedzę i piję kawę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Piję Kawę po obiadku i zajadam deser :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Wróciłam z lasu i pije kawę :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Teraz odpoczywam popijając kawę...myślę co zrobić choremu mężowi na kolację i chyba padnie na zacierki na mleczku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Umyłam włosy i przeglądam forum, Doruniu dużo zdrówka dla męża :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Dziękuję Dorotko...dzisiaj jest już lepiej :) Zaraz idę do piekarni po świeży chlebek żytni pełnoziarnisty nasz ulubiony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Prasowałam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Mam przerwę więc przeglądam forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Piję kawę i przeglądam nasze forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Byłam u lekarza z babcią, potem w aptece po coś na ból gardła, bo mnie coś łapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Dorotko to pij herbatki z malin,które ususzyłaś :) Ja robię listę zakupów na jutro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Piję piję właśnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi