figiel Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Piekę ciasto i szykuję obiad na jutro dla majstrów :cool: Cytuj
Basia K Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Siadłam z kawką do komputera. Tak się zaczytałam,że wykipiał mi groch :blush: i musiałam myc całą kuchenkę :blush: Cytuj
figiel Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Basiu to sie zdarza ;) ...Ja od 7-ej " miotam " się po kuchni .Teraz przerwa na kawę . :neutral: Cytuj
Dorunia Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Ja teraz też mam przerwę na herbatkę...cały dzień w kuchni i jeszcze nie koniec,ale czekam już na męża to mi pomorze :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Wróciliśmy z mężem z pikniku zbożowego i teraz pije kawę,ale zaraz jedziemy na zawody Cross Country :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Dopijam kawkę i zaraz idę wyjąć grzybki z suszarki,a potem na zakupy :) Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Szukam pomysłów na czarny bezzzz ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Byłam 2 razy na zakupach...teraz piję kawę i szukam przepisu na coś fajnego i lekkiego na kolację :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 Teraz siedzę sobie i przeglądam forum...wczoraj na kolację zrobiłam zapiekankę ryżową z brokułem i bardzo nam smakowała,więc dzisiaj też poszukam coś na piątek :) Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2011 Oooo Doruniu bardzo smakowicie brzmi Twoja zapiekanka... można prosić o przepis? :blush: Piję kawę i szukam co można zrobić z malin (a zrobiłam już sok i nalewkę) :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Bardzo proszę :) Ja siedzę teraz i piję kawę...mam dzisiaj w planie wielkie sprzątanie więc muszę się nastawić odpowiednio...potem zakupy :) Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Ślicznie dziękuję Doruniu, zapowiada się pysznie - same moje ulubione składniki muszę się na nią skusić :biggrin: Tym razem szukam... co mogę zrobić z aronii :blink: Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Dopijam kawę i zabieram się za zrobienie eintopfu z serduszek drobiowych :)Nigdy tego nie robiłam i jestem ciekawa smaku :) Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Ojej Doruniu a co to takiego? :blink: brzmi ciekawie :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi