mart Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Pyszne te racuszki.Ja do ciasta dodalam tarte jablka i odrobine cynamonu,palce lizac! Dziekuje za przepis i pozdrawiam autorke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Mart – śliczne , ale najbardziej mnie cieszy że smakują :shock: :shock: :-) , ja też ścieram jabłka i dodaje cynamonu , ale najbardziej mi smakują takie jabłka pokrojone w małe kawałki ja to nazywam szarpane bo są bardziej wyczuwalne i smarze na dużej ilości tłuszczu Syn lubi :placek, dżem jagodowy lub wiśnia, cukier puder Dziękuje i bardzo się cieszę że wypróbować mój przepis POZDRAWIAM :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosia77 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 W Wielkopolsce też z tego przepisu robimy racuchy :-? a na zdjęciach wyglądają przepysznie :shock: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Gosiu i tak smakują ........ samochwała POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 zrobilam je ponownie, pychota! robilam bez rozczynu na suchych drozdzach,ciasto wyroslo jak szalone az z miski "wyszlo" polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliope Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 ależ apetyczne te placuszki...mmmm... można by schrupać zdjęcie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No mi też przyszedł smak na placuszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.