Selena Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 GREJPFRUT Z NIESPODZIANKą: 250 g wędzonej piersi indyczej 200 g marchewki 150 g pieczarek 200 g selera 300 ml jogurtu naturalnego 250 g majonezu sól, pieprz, cukier 2 grejpfruty natka pietruszki 80 g orzechów laskowych Pierś indyka kroimy w kostkę. Marchew i selera obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Pieczarki kroimy w ćwiartki, orzechy siekamy. Jogurt mieszamy z majonezem, przyprawiamy do smaku. Wszystkie składniki sałatki mieszamy z sosem. Grejpfruty przekrawamy na pół. Miąższ kroimy w drobną kostkę , dodajemy do sałatki i mieszamy. Sałatką napełniamy połówki grejpfrutów. Dekorujemy natką pietruszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.